Iftar Prihatin di Hotel Concorde Shah Alam, 14 Ogos 2011

PERSABAR dengan kerjasama NGO-NGO yang lain akan anjurkan Iftar Prihatin di Hotel Concorde Shah Alam bagi meraikan 200 anak-anak yatim disamping pemberian sumbangan raya kepada mereka. Majlis ini turut dihadiri oleh isteri Perdana Menteri Malaysia, YABhg Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Kanak-kanak dari Permata Negara juga turut adakan persembahan pada malam itu.

Kepada mana-mana individu atau syarikat korporat yang mahu memberikan sumbangan atau menaja pembelian meja, sila hubungi Sdra Mar Izwan di talian 017-6679272 atau emailkan ke mar@baktiramadhan.org. Sokongan dan bantuan anda semua amat dialu-alukan.

Bagi mereka yang menghulurkan sumbangan atau tajaan, anda dijemput sebagai tetamu pada majlis ini. Sumbangan ‘mock cheque’ akan diserahkan kepada YABhg Datin Paduka Seri Rosmah Mansor dan dapat beramah-mesra dengan anak-anak yatim dan tetamu-tetamu yang hadir.

Jangan lepaskan peluang ini dan berbanyaklah melakukan amal kebajikan sepanjang bulan Ramadhan. Sesungguhnya Allah SWT telah menjanjikan ganjaran yang tinggi di dalam bulan yang penuh barakah ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s