PERSABAR di rancangan Assalamualaikum

Pagi tadi PERSABAR sekali lagi menjadi tetamu di dalam rancangan Assalamualaikum. Kali ini PERSABAR membawa dua lagi tetamu iaitu Setiausaha Kehormat PERSABAR, Sdra Fadhlil Azim Jamaluddin dan juga Pengarah Urusan D’Tandoor Food Industries Sdn Bhd merangkap Penasihat PERSABAR membincangkan mengenai Dapur Ramadhan yang telah dijalankan pada Khamis lepas dan juga sumbangan 5% daripada jualan Bufet Ramadhan yang dibuat oleh rangkaian restoran D’Tandoor untuk disumbangkan kepada tabung dana Ramadhan Shahrul Musawwah sebagai salah satu aktiviti CSR syarikat tersebut.

Seperti yang En Malik nyatakan, kita berkemampuan untuk berbuka puasa di di hotel yang rata-ratanya berharga RM80 hingga RM100 perpax dengan berpuluh juadah disediakan. Tetapi kita kurang prihatin kepada mereka yang tidak bernasib baik yang mahu mencari sesuap nasi pun susah. Bulan Ramadhan adalah bulan yang memberi kita peluang untuk mencari ganjaran Allah sebanyak-banyaknya.

InsyaAllah PERSABAR akan bersiaran sekali lagi di rancangan Assalamualaikum terbitan TV AlHijrah setiap hujung minggu. Jangan lepaskan peluang untuk menonton siaran ini bagi mengetahui perkembangan terkini PERSABAR.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s