Salam Aidilfitri

PERSABAR ingin mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua umat Islam di Malaysia dan di serata dunia. Jadikanlah Syawal pada tahun ini sebagai bulan muhasabah dan tarbiyah diri setelah kita berjaya mendidik diri sepanjang bulan Ramadhan. Bersederhanalah kita dalam menjalani kehidupan seharian kita dah sentiasalah mengingati mereka yang hidup dalam serba kekurangan.

Dikesempatan ini juga PERSABAR ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia kali ke-54. Jadikanlah sejarah perjuangan menuntut kemerdekaan sebagai panduan dan pengajaran agar kita tidak lupa akan pengorbanan nenek moyang kita.

PERSABAR juga ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada mereka yang dengan murah hati memberi sumbangan dan sokongan demi meringankan beban golongan yang memerlukan. Penghargaan juga ditujukan kepada TV AlHijrah kerana memberi ruang kepada PERSABAR untuk mempromosikan Kempen Ramadhan Shahrul Musawwah kepada khalayak. Tidak lupa juga kepada rangkaian Restoran D’Tandoor kerana memberi sokongan kepada kami sejak awal lagi dan setiap sumbangan dan sokongan anda tidak akan kami lupakan.

Semoga tahun ini menjadi tahun yang luar biasa bagi kita semua dengan meningkatkan usaha amal bakti kebajikan dan membantu mereka yang memerlukan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s